Hier kan je vast wat lezen alvorens jij je komt registreren

Moderator: PSP Moderators-team

Admin
PSP Member
PSP Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 Apr 2006 21:56

Hier kan je vast wat lezen alvorens jij je komt registreren

Berichtdoor Admin » 16 Apr 2007 17:49

Afbeelding -----------------------------Welkom op ChristMass PSP Forum.---------------------------- Afbeelding
Afbeelding

Zowel de startende psp'er als de ervaren psp'er kan bij ons zijn of haar hart ophalen. Leeftijd is daarbij niet van toepassing. We hebben een grote diversiteit aan lesjes, leuke opdrachten en een afwisselend thema, waarmee ook jij kan leren mooie creatie's te maken en of meer eigen creativiteit in je crea's te steken.

De beginnende psp'er heeft de mogelijkheid om stap voor stap te leren werken met het programma PSP. De ervaren PSP'er zal zien dat er een grote diversiteit is aan onderwerpen waar je weer veel nieuwe technieken van kan leren.

Op het forum wordt gewerkt met alle versies van het programma PSP. Er is een deskundig team aanwezig wat je graag helpt als er vragen zijn of als je ergens niet uit komt.

Naast psp hebben we een ChristMass Café waarbinnen je gezellig kan babbelen of aan enkele spelletjes mee kan doen.

Leden die niet met psp aan de slag willen, maar toch wel mee willen doen op ons forum die kunnen dat al direct in hun voorstelberichtje laten weten zodat wij dat dan ook weten en je niet hoeven te wijzen op de te nemen stappen om mee te kunnen doen binnen onze psp gebruikersgroep.

Op ons forum zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom. Leeftijden doen daarbij niet ter zake. Ook moderators, beheerders en leden van andere forums zijn welkom zolang zij zich aan onze voorwaarden houden.

Voor tutorial writers die inzage willen op het forum bestaat er een speciaal voor hen aangemaakt profiel. Als je daar info over wil mail ons dan even.

Natuurlijk mogen ook tutorial writers een eigen profiel aanmaken om dan zoals alle andere leden gezellig mee te komen doen. Je zal op het forum zien dat er al veel tutorial writers gezellig mee doen en zelfs een eigen plek hebben. Ook is het als tutorial writer mogelijk om op een eigen forum op naam de nieuwe lessen te laten testen. Op het forum zijn lessentesters aanwezig, je mag ook je eigen testers introduceren.


Wat hebben we allemaal te bieden:

Een klein voorbeeld van wat voor soort lessen we aanbieden op ons forum: Blend, Tag, Easy Tag, Animatie, Scrap, Exclusief Lessen, Maandlessen, Thema lessen, Specials met de feestdagen, een wekelijkse opdracht en zo is er nog meer te vinden!!


Is je interesse gewekt en wil je meedoen op ons forum? Lees dan onderstaande even door, je kent dan alvast wat van onze werkwijze:
- Je moet je eerst registreren om binnen te kunnen komen.
-Gebruik hiervoor een gewone naam, geen vreemde tekens, geen achternamen en een geldig emailadres.
Noot: Wijzig nooit zelf je emailadres is je profiel, je kan namelijk daarna niet meer inloggen. Geef wijzigingen van je emailadres altijd door via een mail aan het forumbeheer zodat zij dat voor je kunnen wijzigen.
- Zet jezelf niet onzichtbaar. Wij gaan open en eerlijk met elkaar om op het forum en verwachten dat ook van onze nieuwe leden.


**Nadat je bent komen inloggen zie je nog niet het gehele forum, om meer van het forum te zien moet je onderstaande stappen nemen.
- Je binnen 48 uur even komen voorstellen. Doe je dat niet dan verwijderen wij je profiel.
- Vraag een signatuur en een avatar aan, of je maakt ze zelf en komt deze even showen. Geef ook even aan welke versie van psp je gebruikt en welke naam je op een certificaat wil hebben staan. Lees ook nog even de voorwaarden op het forum en laat weten dat je ze hebt gelezen en begrepen.
- Vervolgens hebben we een keuze pakket met startlesjes. Kies er drie uit welke je maakt en waarvan je de uitwerking op het forum plaatst.

**Heb je nog geen kennis van psp, maar wil je het wel leren, dan hebben we de mogelijkheid tot het maken van beginnerslesjes. Na afronding van deze lesjes ontvang je een certificaat, aansluitend maak je dan nog even de 3 keuze lesjes.

Na afronding van bovenstaande vraag je toegang tot de gebruikersgroep ChristMass PSP leden, je zal zien dat er een hele wereld voor je open gaat.

Wij verplichten niemand tot het maken van lesjes! Wel verwachten wij dat je gezellig mee doet op het forum. O.a. stemmen binnen de openstaande polls of meedoen aan één van de vele opdrachten of ons wisselende thema. Maar ook een gezellige babbel is nooit weg natuurlijk of een ontspannen spelletje.Algemene regels:
Ons forum heeft geen geheimen. Iedereen die op leuke wijze mee komt doen mag mee blijven doen.

Het forum is ingedeeld volgens ons eigen inzicht, hier hebben we geen ander forum voor nodig gehad. Zoek je inhoud voor je eigen forum, wees creatief, maar kopiëer niet wat je hier ziet. Vergeet niet dat het niet een forum is wat een forum leuk maakt, het zijn je leden die samen met jou het forum leuk en gezellig maken. Benader ook niet onze leden om je forum te promoten. Op ons forum mag je éénmalig reclame maken voor je eigen forum. Géén reclame in je onderschrift of overige berichten en al helemaal geen aanklikbare linken of afbeeldingen.

Signaleren wij dat je, nadat je toegang kreeg tot een gebruikersgroep, binnen 48 uur niets meer van jezelf laat zien of horen en geef je ook geen bericht van afwezigheid, dan halen wij zonder enige kennisgeving je naam weer uit deze gebruikersgroep.

Voor alle vaste leden geldt: Laat je een lange periode niets van je zien / lezen op het forum, dan verwijderen wij je uit de gebruikersgroep waarbinnen je meedoet. Dat wil niet zeggen dat je niet meer mee kan doen. Je zal echter opnieuw een aanvraag moeten doen om toegelaten te worden tot deze gebruikersgroepen. Als je de daarop volgende 14 dagen helemaal geen reactie meer schrijft op het forum dan verwijderen wij je profiel en alle lessenmapjes welke op jouw naam staan.

Kan je door ziekte of andere omstandigheden tijdelijk niet mee doen, geef dat even door. We halen dan gedurende die periode je naam uit de gebruikersgroep en zodra je er weer bent geef je dat weer door zodat wij je opnieuw toegang kunnen geven tot de gebruikersgroep.


Afbeeldingen
- Je avatar mag niet groter zijn dan 100 x 100 pixels
- Je signatuur maximaal 500 x 150 pixels
- Creaties maximaal 500 pixels aan de langste zijde. Wil je wel je originele uitwerking laten zien, plaats dan een thumbnail.
- Tagjes als reactie's op berichten maximaal 350 pixels aan de langste zijde.
- Licht erotische afbeeldingen mogen, porno is echter verboden.
- Geen enkele afbeelding mag aanklikbaar zijn!

**Wij verwijderen geen lesuitwerkingen! We verwachten dan wel van jou dat jij zelf zorg draagt dat je bestaande crea's geen kruisjes worden. Verwijder je dus uitwerkingen uit je upload mogelijkheid, geef dat dan ook even door.


Copyright en Auteursrechten
- Gebruik je materialen waarop copyrigt zit, vermeld dat altijd op je crea of onder je crea! Gebruik echter géén materiaal waar je geen toestemming voor hebt van de eigenaar!
- Kopieer of bewerk geen berichten of afbeeldingen van ons forum om elders te gebruiken of om openbaar te maken. Als je iets wil gebruiken vraag dan even toestemming aan de persoon waar het van is of wie het geplaatst heeft.


Aansprakelijkheid
- Leden zijn zelf ten alle tijde aansprakelijk voor elk door hen zelf geplaats bericht. Het is niet altijd mogelijk om elk bericht te controleren. Gebruik je info van een andere site, vermeld altijd de bron of verwijs naar de site. Signaleer je iets wat niet kan, informeer even een moderator of beheerder.


Aanwezigheid op het forum
- Binnen je profiel mag je niet aangeven dat je verborgen wil staan. Wij gaan open en eerlijk met elkaar om op het forum. Iedereen mag dan ook gewoon zien dat je aanwezig bent op het forum. Signaleren wij dat je onzichtbaar staat, dan krijg je één waarschuwing. Doe je het nogmaals dan verwijderen wij per omgaande je profiel.
- Als je op het forum komt kijken, laat dan ook even een berichtje achter. Er is altijd wel iets waar je een reactie kan plaatsen en anders laat je gewoon een babbeltje achter.


Het plaatsen van berichten
- Denk er bij alles aan dat ons forum zo is opgezet dat het geschikt is voor jong en oud.
- Alle spam zal zonder pardon worden verwijderd!
- Zet ter bescherming van jezelf nooit persoonlijke gegevens in je berichten!
- Heb je een eigen website, dan kan je die promoten op het daarvoor ter beschikking staande forum. Ook kan je hem vermelden binnen je profiel. Je mag er echter geen reclame voor maken.
- Plaats geen reactie's waarbinnen je hele quotes van andere berichten meeneemt.
- Heb je een vraag, plaats deze in het juiste forum. Omschrijf je vraag duidelijk in de berichtregel.
- Blijf netjes en beschaafd in al je berichten.
- Niet schreeuwen d.m.v. gebruik van de capslock.
- Lok geen ruzie's uit, val andere leden niet af en discrimineer niemand.
**Is er iets waar je niet uitkomt of waar je het niet mee eens bent,of wat je dwars zit, informeer een moderator of overleg met de persoon zelf via een pb.

Onze moderators mogen zonder opgave van redenen berichten verwijderen, verplaatsen, afsplitsen of toevoegen aan een ander bericht, zij zijn daar geen verantwoording over veschuldigd.


Beantwoording van Berichten, Mail en of PB
- Als je vragen stelt en je krijgt antwoorden geef dan ook even een reactie terug. Wij helpen onze leden graag verder, maar weten ook graag of ze er echt mee geholpen zijn.
- Geef je geen reactie op pb van leden, moderators en of forumbeheer dan heeft het forumbeheer het recht om je profiel te verwijderen van het forum.


Vragen
- Stel je vragen over de werking van het forum, andere vragen etc. vragen aan leden, forumbeheer, moderators altijd op het forum. Hele persoonlijke dingen mag je altijd doen via een email aan het forum beheer. Stel geen vragen onder je lesuitwerkingen.

Ben je het ergens niet mee eens dan mag je altijd de beheerders mailen

De personen die zich niet aan de Voorwaarden van deelname houden, riskeren opheffing van het lidmaatschap. In uitzonderings gevallen kan het forumbeheer er toe besluiten je op basis van naam, email en IP niet meer toe te laten tot dit forum.

Wij hopen dat jij het net zo gezellig gaat vinden op ons forum als de overige leden en wensen je dan ook een aangenaam verblijf en een heel veel psp plezier.


Beheerders en Moderators van ChristMass PSP Forum

Terug naar “Forum-Info”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron